Shijoje më të mirën

Shijoje më të mirën

icon

GJITHÇKA FILLOI ME NJË ËNDËRR DHE VAZHDON ME PUNË TË PANDALUR.

+383 38 582 103

Konkurs : MERCHANDISER/E

    Të gjithë të interesuarate duhet të dërgojnë CV, si dhe të cekin pozitën për të cilën aplikojnë, në e-mail adresën elektronike: hr@mcfood-ks.com Aplikacionet pranohen deri më datën 31.10.2023 Vetëm kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të kontaktohen për intervistë. Aplikacionet e pakompletuara dhe të dërguara me vonesë nuk do të konsiderohen.

Admin

By Admin

KONKURS PUNE

  Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV dhe Letër Motivuese, si dhe të cekin pozitën për të cilën aplikojnë, në e-mail adresën elektronike: hr@mcfood-ks.com. Aplikacionet pranohen deri më datën 31.12.2023 Vetëm kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të kontaktohen për intervistë. Aplikacionet e pakompletuara dhe të dërguara me vonesë do të […]

Admin

By Admin

Konkurs Pune

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV, si dhe të cekin pozitën për të cilën aplikojnë, në e-mail adresën elektronike: hr@mcfood-ks.com. CV mund të dërgohet edhe fizikisht tek zyrat e kompanise MC FOOD në Lipjan Aplikacionet pranohen deri më datën 20.01.2024. Vetëm kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të kontaktohen për intervistë. […]

Admin

By Admin