Shijoje më të mirën

Shijoje më të mirën

icon

GJITHÇKA FILLOI ME NJË ËNDËRR DHE VAZHDON ME PUNË TË PANDALUR.

+383 38 582 103

Adresa

Str. Lidhja e Prizrenit n.n. 14000 Lipjan Kosovo

Telefon

+383 38 582 103
+383 44 582 104
+383 38 582 105

Email

info@mcfood-ks.com

APLIKO PER PUNE