Shijoje më të mirën

Shijoje më të mirën

icon

GJITHÇKA FILLOI ME NJË ËNDËRR DHE VAZHDON ME PUNË TË PANDALUR.

+383 38 582 103

This is a great opportunity for us!

Historia jonë

Gjithçka filloi me një ëndërr dhe vazhdon me punë të pandalur.

Vendndodhja e zyreve qendrore dhe të magazines është në qender të Kosovës, 17km nga kryeqyteti i Kosvës, Prishtina, me qasje të drejtpërdrejtë në autostradën Shkup dhe Tiranë, e cila mundëson arritjen direkt në aeroportet e Prishtinës, Tiranës dhe Shkupit si dhe portin detar të Durrësit.

 

 

1992

Gjithçka filloi me një ëndërr e cila është bërë realitet, me krijimin e koorporates famijlare Meridian Corporation e cila e fitoi primatin e liderit në tregun e Kosovës si distributor i produkteve të ushqimit dhe pijeve të brendeve më prestigjioze evropiane dhe botërore.

 

2012

Pas 20 vite zhvillim, me objektivë për tu përqendruar vetëm në distribuimin e produkteve ushqimore të brendeve më të njohura evropiane dhe ato botërore, është themeluar MC Food L.L.C.

 

2022

Përvjetorin e 10 të themelit, MC Food e feston me realizimin e dy investimeve kapitale duke ndërtuar dy magazina me teknologjinë e fundit, njëren tek zyret qëndrore në Lipjan, dhe të dyten në Durres, në Shqiperi

 

Vizioni jone

Në MC Food, e shohim të ardhmen me një perspektivë të qartë. Për ne, çdo hap paraqet një mundësi për të forcuar pozicionin tonë si udhëheqës në distribucionin e produkteve ushqimore. Me një histori prej 11 vitesh, kemi ndërtuar një traditë të pasur, dhe tani, jemi gati të shpërblejmë audiencën tonë me brendet dhe produktet më të njohura dhe cilësore në treg.

Professionalizmi është pjesë integrale e vizionit tonë. Për ne, qasja profesionale ndaj çdo detaji të biznesit tonë është thelbi i suksesit.

Në MC Food, çdo hap që bëjmë është një angazhim ndaj cilësisë dhe përfaqësimit të brendeve të njohura. Jemi krenarë të shërbejmë rajonin tonë duke sjellë një kombinim të harmonishëm midis traditës, cilësisë dhe teknologjisë së fundit. Bashkohuni me ne në rrugëtimin tonë drejt një të ardhmeje të suksesshme – MC Food, ku cilësia, tradita dhe teknologjia janë në qendër të gjithçkaje që bëjmë.

Na ndiqni në rrjetet tona sociale