Shijoje më të mirën

Shijoje më të mirën

icon

GJITHÇKA FILLOI ME NJË ËNDËRR DHE VAZHDON ME PUNË TË PANDALUR.

+383 38 582 103

Gjithçka filloi me një ëndërr dhe vazhdon me punë të pandalur.

PËR NE

Ne jemi lideri lokal në shpërndarjen e mallrave të konsumit.

SHPËRNDARJE

Ne furnizojmë raftet e dyqanit tuaj me markat më të mira botërore.

MISIONI MARKA

Duke punuar shumë për të frymëzuar njerëzit që t’i shtojnë pak shije jetës së tyre të përditshme.

BRENDET

Bëhu pjesë e Mc Food

  • Stabilitet dhe eksperiencë perfekte për të ardhmen tuaj
  • Ne kemi Vizion dhe Mision
  • Bashkohuni me Profesionistët
Apliko tani

Disa nga produktet tona!

Të gjitha produktet tona mund ti gjeni në të gjitha marketet!